dimecres, 13 de febrer del 2008

Nudisme per Oscar Requena

És un tema del qual es parla poc i quan es parla no es fa seriosament. Al nostre país el nudisme és només admissible a les platges, però per ser una acció tan poc freqüent, la societat no la veu amb bons ulls.
Si ja a la dècada dels cinquanta, dones amb tant de prestigi com ara Marujita Díaz o Carmen Sevilla varen ser trobades fent nudisme a la platja i no fou un escàndol massa gran, per què ara, en el segle XXI, ens sorprén veure gent totalment nua a les nostres platges? És qüestió d’estètica? D’ higiene? Jo pense que és un problema de vergonya i d'un sentiment d’ odi cap a la nostra raça humana.
No m’ explique per què a l’ estiu, quan la gent pateix lipotímies, no es despulla totalment al mig del carrer abans de desmaiar-se. El pensament, tan antiquat, és conseqüència de la dictadura franquista que pesa encara massa sobre la nostra societat, per això crec que despullar-nos d’ aquestes idees no resultarà una tasca fàcil.
Allò més natural és defensar el nudisme en qualsevol context ja que, a la societat d’igualtat on vivim, si una persona quan té set beu aigua, per què una persona quan té calor no es pot despullar, siga on siga?

Oscar Requena
2º Batx.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Óscar per favor, no es diu "manar una cosa per correu" sinó ENVIAR una cosa. Manar com a sinónim d'enviar és incorrecte.




Pero no et piques, XDD

Oscar ha dit...

Sorry

Oscar ha dit...

Oscar no s' escriu amb titlla. Bé,si que s' escriu amb titlla però com és el meu nom y a la partida de naixement no ho posa preferix no posar-ho. És només una aclaració. No estic picat xD

Oscar ha dit...

Què vol dir les paraules subratllades en altre color?
Disfruteu del cap de setmana que ja m'he enterat que n'hi han festes de carnestoltes i ja he rebut alguna invitació *¬). Adeu